Certificaat van Echtheid

Kunstgalerie Broodnodig geeft bij elk verkocht Schilderij, een genummerd en geregistreerd Certificaat van Echtheid uit.

De certificaten zijn speciaal in samenwerking met John Enschede Amsterdam ontwikkeld. Deze certificaten hebben o.a. verschillende veiligheidskenmerken zoals, een watermerk, UV oplichtende kenmerken, Laserstans en speciale nummeringen. De certificaten en bijbehorende Schilderijen worden door ons sinds 2001 allemaal bijgehouden in een database. Hierdoor is de herkomst goed te achterhalen en te controleren. Zodat we vervalsingen snel en adequaat kunnen herkennen.

Certificaten van echtheid kunnen ook worden uitgegeven op uw elders aangekochte Brood schilderijen. De kosten hiervoor zijn 499 euro. Certificaten worden uitsluitend uitgegeven wanneer u in persoon met uw schilderij(en) langs komt en de echtheid van het stuk voor 100 procent door ons is vastgesteld.

Taxatierapport

Verder is het bij Kunstgalerie Broodnodig mogelijk om tegen betaling van 199 euro een taxatierapport aan te vragen. In het taxatierapport komen de gegevens van de eigenaar, de omschrijving en een foto van het schilderij en de getaxeerde waarde te staan.

Het taxatierapport kan op die manier aan derden worden getoond voor bijvoorbeeld, een verzekering, de verkoop aan een derde, een erfenis of boedelverdeling.

Voor meer informatie of de verschillende mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.